Legal

El domini: http://www.goout.cat és propietat de l'empresa GO OUT, amb el NIF B55046148 . El domicili de l'empresa és Av. de Cerdanya, 2 baixos. 17520 Puigcerdà (Girona). També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el T. 972 88 34 20 o l'e-mail:info@goout.cat


Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de GO OUT.


Responsabilitat en els enllaços:

GO OUT inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. GO OUT no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.


Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de GO OUT amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Av. de Cerdanya, 2 baixos. 17520 Puigcerdà (Girona), Ref. Protecció de dades.