GÈNERE:
MODEL
Dynafit Dy_N.A Evo
NOU
TALLES:

Revolucionària bota per Ski Running, era la bota comercial més lleugera que hi havia al mercat i aquest any encara s'ha aconseguit reduir més. Aquesta nova Dyna es caracteritza per una millor adaptabilitat i la reducció de pes a més de les característiques de la seva predecessora.

 

Una excel·lent bota per competir que sorprèn per la seva versatilitat i prestacions, tant en ascens com en descens.

 

característiques:

Carcassa amb dues parts ben diferenciades la part inferior de Grilamid® polímer molt lleuger i resistent que permet comoditat i llibertat de moviment i la canya que és curta, forta i robusta i està fabricada 100% amb fibra de carboni i la seva part frontal de Pebax ® , no té llengüeta, el que la fa fàcil de posar i còmoda de treure.

Sistema ultra- Lock que permet l'obertura i el tancament del ganxo superior i el canvi simultani entre mode "ski" i "walk".

El spoiler posterior amb un angle d'inclinació regulable de 62º, permet una rotació àmplia i còmoda i un cop tancada la bota es converteix en una estructura rígida per al descens.

Tancament amb un nou sistema de velcro, que permet reduir el pes i regular l'amplada de la canya de forma ràpida.

Els Insert Quick Step-in són un 70% més fàcils per l'entrada que els insert tradicionals, és un avantatge per als corredors en les transicions.

Sola externa Evo Race ultralleugera amb una combinació de goma resistent i adherent sota els dits i el taló i escuma PU sota la part central del peu per maximitzar la lleugeresa.

Compatibles amb grampons automàtics.

Compatibles únicament amb fixacions Dynafit o sistema similar.

Botí de 130 g, termoformable amb sistema Overlap que protegeix el peroné i impedeix l'entrada de neu, per garantir el control de l'esquí.

Pes segons fabricant 690 g (talla 27.5).


1000 €

I.V.A. INCLÒS


PRODUCTES RELACIONATS USAT NOU OUTLET
NOU

Per a esquiadors de muntanya que busquen el rendiment d'unes botes de poliuretà amb un pes extremadament menor. La bota ofereix les mateixes solucions tècniques que el model NEO PX, [...]

430 €
NOU

Per a esquiadores de muntanya que busquen el rendiment d'unes botes de poliuretà amb un pes extremadament menor. La bota ofereix les mateixes solucions tècniques que el model NEO PX, [...]

430 €
NOU

Amb botí interior Custom Ready (CR) Per esquiadores de muntanya amb alts requisits i escalada hivernal. L'elecció perfecta per a esquiadors que busquen la millor bota tant per escalades [...]

559.90 €
NOU

Amb el lleuger botí interior Custom Light (CL). Per a esquiadors de muntanya amb alts requisits, per a l'entrenament, les competicions curtes i l'escalada hivernal. L'elecció perfecta [...]

599 € 

copyright © 2014 - GOOUT.cat
T. 972 88 34 20 - Av. de Cerdanya, 2 baixos. 17520 Puigcerdà (Girona)
GPS 42º25'44.5"N 1º55'37.4"E